top of page
matthias-wagner-QrqeusbpFMM-unsplash.jpg

MEGAKONFERENSEN

FÖRELÄSARE

Varje år arrangerar vi flertalet inspirerande föreläsningar under vår konferens. Ta tillfället i akt för att få massvis med inspiration och ställa mycket frågor!    

AKAVIA

Under megakonferensen träffar ni Axel Klofsten och Melody Ghorashi som jobbar som projektledare på Akavia! De håller föreläsning och deltar dessutom under hela konferensen. Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag över 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. 30 000 av våra medlemmar är studenter. Förbundet är partipolitiskt obundet och det tredje största förbundet inom Saco.

Akavia betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Akavia vill att du som medlem ska få full utväxling på din akademiska utbildning genom hela arbetslivet.

Handelsbanken

Exklusiv update av ekonomiska läget av ingen mindre än Carl Cederschiöld, CFO på Handelsbanken. Vilka utmaningar och möjligheter ser han att vi står inför? Dessutom deltar Karin Bodin, koncern-vd, Polarbrödsgruppen, och Markus Gustafsson, MindDig, i ett panelsamtal. Missa inte! Fredag 18 november, kl 10.45 i LKAB-salen på Luleå tekniska universitet. Under ledning av moderator Ronny Olovsson, PR-strateg/partner på Vinter.

Hitract.png

Grant Thornton

Elin Ganelius berättar om branschen som många tror står stilla. Sanningen är att revisorn är en nyckelperson i näringslivet och att vardagen som revisor innebär ett ständigt lärande, teamwork och spännande kundmöten. Välkommen till en föreläsning där vi krossar dina fördomar om revisionsbranschen!

2022-11-08-Carl Cederschiöld-FINAL (1).jpg

Hitract

Inspirationsföreläsningen kommer hållas av Robel Dawit som är hitracts VD och en av de grundande innovatörerna bakom tjänsten. Han är civilingenjör från Uppsala Universitet och har många års global erfarenhet av att arbeta som senior management konsult.

MicrosoftTeams-image (7) (1).png
MicrosoftTeams-image (6) (1).png
bottom of page