top of page
Image by Caroline Veronez

HUVUDSPONSORER

AKAVIA

2. Akavia centrerad, vit logotyp, svart bakgrund, 800x450 (1).png

Under megakonferensen träffar ni Axel Klofsten och Melody Ghorashi som jobbar som projektledare på Akavia! De håller föreläsning och deltar dessutom under hela konferensen. Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag över 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, it-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. 30 000 av våra medlemmar är studenter. Förbundet är partipolitiskt obundet och det tredje största förbundet inom Saco.

Akavia betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Akavia vill att du som medlem ska få full utväxling på din akademiska utbildning genom hela arbetslivet.

Grant Thornton

Uppdateras inom kort

GT_logo (1).jpg

Handelsbanken

2022-11-08-Carl Cederschiöld-FINAL (1).jpg

Exklusiv update av ekonomiska läget av ingen mindre än Carl Cederschiöld, CFO på Handelsbanken. Vilka utmaningar och möjligheter ser han att vi står inför? Dessutom deltar Karin Bodin, koncern-vd, Polarbrödsgruppen, och Markus Gustafsson, MindDig, i ett panelsamtal. Missa inte! Fredag 18 november, kl 10.45 i LKAB-salen på Luleå tekniska universitet. Under ledning av moderator Ronny Olovsson, PR-strateg/partner på Vinter.

bottom of page