top of page

Acerca de

OM KONFERENSEN

MEGAKONFERENSEN 2023

Den 16 till 19 november är det äntligen dags för årets höjdpunkt!

Vi i projektgruppen vill hälsa er varmt välkomna till årets sista (men inte minsta) konferens - Megakonferensen i Örebro 2023! Det är med ära och stolthet som vi presenterar en konferens som är utformad för att inspirera, utbilda och ansluta engagerade ekonomistudenter från hela Sverige.

Det här året har, som vi alla vet, präglats av en volatil omvärld. Kriget i Ukraina, spår av pandemin, hög inflation och klimatförändringar är bara några exempel på de kriser vi mött under året och som också kommer utmana oss framåt. Därav vill vi presentera temat för årets upplaga av Megakonferensen:

Can´t hold us back to change the world! 

Ni kan förvänta er en mängd aktiviteter under konferensen. Bland annat erbjuds intressanta föreläsningar, ett montertorg som ger möjlighet att möta näringslivet och eventuella arbetsgivare, åsiktstorg och inte minst FUM och årsmöte där S.E.R.O.:s nya styrelse kommer att väljas in.

ÖREBRO & ÖREBRO UNIVERSITET 

Örebro - landets sjätte största stad belägen i hjärtat av Sverige vid sjön Hjälmaren. Staden är känd för sin mångfacettering, rika historia och vackra natur. Med en blandning av gammalt och nytt erbjuder Örebro en imponerande arkitektur, där stadens slott utgör mittpunkten.

Örebro universitet är en framstående akademisk institution som erbjuder en mångfald av utbildningsmöjligheter och forskningsområden. Örebro universitet lockar studenter från hela Sverige och världen och dess campus är en mångsidig plats som främjar kreativitet, lärande och samhällsengagemang.

bottom of page